-Skådespelare Regissör Berättare Talarträning Aktuellt CV Press Galleri Länkar Kontakt

Samarbete med Kunskapsbolaget! "...för effektivare ledare och organisationer"

Efter 3½ år med Kb så avslutar jag den 1:e aug. mitt avtal och blir mer min egen igen. Kvarstår ändå som associerad konsult i de ramavtal vi har med myndigheter och kommuner.

Vi har just vunnit en upphandling med Nynäshams kommun! Jag kommer att arbeta 1 år som projektledare, (ca 450 timmar, med möjlighet till förlängning 1 + 1 år. Start den 1/9-2011.) Berättande som områdesutveckling! Jag ska fungera parallellt med en sångpedagog och körledare. Min del blir att driva kurser, berättarcafé och ta fram ett material med livsberättelser, en bok som bygger på människor boende i kommunen, deras bakgrund, öden och äventyr, funderingar och förhoppningar på framtiden i Nynäs. Så spännande - Precis vad jag vill göra!

Ansluten till Sveriges Talare! Håller workshop för före-läsare den 9-10 aug. i Söderköping. Klicka här för mer info!

Gick just en veckolång kurs i Standup Comedy på Fridhems folkhögskola under ledning av Thomas Oredsson. Sanslöst kul, frustrerande och lärorikt! Länk kommer snart till 5 minuter på Youtube med ett första försök i "gamet".

Jag berättar på Cafe Agueli på Söder, i Gamla Stan sommartid på Berättarnas Torg ochi BerättarSlam-sammanhang! Styrelsemedlem i Berättarnät-Öst.

Föreläser om talarträning i samarbete med Kunskapsdagarna. (ca 35 tillfällen senaste 3 ½ åren)
och på TEDx-Hultsfred.

Workshops och temadagar; ex. Ledningsgrupp ACNielsen. Dito EMA Telstar. Projektkulturkraft, Kulturarbets-förmedlingen. Göteborgs universitet. Fack-klubb Unionen Ericsson. Retriever AB. Katrineholms kommun. CSN. Energimyndigheten. Riksrevisonen, Umeå Universitet, KTH, Todos/Gemalto, Trygghetsrådet, Rektorsakademien, Arkitekturmuséet, SLU.

För referenser från verksamheten de senaste åren:
Klicka HÄR!

 

www.replikskiften.com | jorgen.bodner@comhem.se | 0708 - 675 374


Copyright © 2006
. Jörgen Bodner. All Rights Reserved.